Beschrijving

Bestel deze tuinposter in jouw gewenste afmeting! Bij het afrekenen kun je je eigen foto uploaden.

Nieuwe trend

Tuindoeken, ook wel tuinposters genoemd, zijn dé nieuwe trend om uw tuin kleur te geven.

Uw schutting pimpen?

Is uw kale schutting toe aan iets nieuws? Kies dan voor een tuinposter van Duivenpunt.nl. Een tuinposter is dé manier om uw tuin, en bijhorende schutting een leuk effect te geven met een foto naar uw wens. Wat te denken van fleurige bloemen, of een landschap in Toscane? Misschien vindt u het helemaal te gek om een foto van uw huisdier af te laten drukken op een tuinposter van hoge kwaliteit? Bij Duivenpunt.nl is vrijwel niets onmogelijk!

Diverse afmetingen tuindoeken

Onze tuinposters kunnen in vrijwel iedere gewenste afmeting geleverd worden. Of u nou een tuindoek van 50×50 cm geniet, of een tuindoek van 4 bij 4 meter, bij ons is niets te gek!
Sla uw slag, en steel vandaag nog helemaal de show met een tuinposter, tuinschilderij, tuinposter óf schuttingposter van Tuindoekje.nl!

Materiaal

Onze tuindoeken worden geprint op duurzaam PVC en staan garant voor een langdurige kleurechtheid. Daarnaast kunt u bij het product aangeven welke afwerking wij op het tuindoek toe mogen passen. De meest gekozen mogelijkheid is “Omzomen en ringen op de hoeken“. De keuze laten we natuurlijk helemaal aan u over!

Betalen gaat bij ons zeer eenvoudig, veilig en… snel! Wij bieden u diverse betaalmogelijkheden zoals Bankoverschrijving, Paypal of Tikkie

Direct bestellen: