Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop
Benieuwd hoe uw website eruit kan zien? Klik hierboven voor een demo

De voordelen van onze duivenwebsites

Een eigen duivenwebsite?

Wij maken het mogelijk!

Frisse en (mobiel)vriendelijke websites bouwen, dat is ons ding! Al enkele jaren bouwen wij websites voor bedrijven en stichtingen met maar één doel: “Betaalbare, fris ogende websites bouwen die hun werk doen”.
Tot op heden zijn wij nog steeds trots op elke website die wij hebben gebouwd! Onze websites maken we met het WordPress CMS, een zéér gebruiksvriendelijk CMS waarin het onderhouden van een website vaak een ‘appeltje-eitje’ is.

Naast webdesign, kunnen wij u ook van dienst zijn bij grafische vormgeving. U kunt hierbij denken aan het ontwerpen van uw logo, visitekaartje, stamkaarten, stickers, spandoeken en al uw overige drukwerk.

*De domeinnaam en hosting dient u zelf vast te leggen bij een webhoster naar keuze. Veel gebruikte en betrouwbare webhosters zijn o.a.: Mijndomein.nl, Hostnet, Neostrada, Strato.
Mocht u hier hulp bij wensen, helpen wij u geheel kosteloos bij het kiezen en aanmelden bij een hosting aanbieder. Bent u reeds in het bezit van een domeinnaam dan hoeft dit van zelfsprekend niet opnieuw gedaan te worden, en geldt bovengenoemde niet.

Informatie aanvragen

Indien u onderstaand formulier zo volledig mogelijk invult, zullen we spoedig contact met u opnemen.

 

X

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop